De kaart
Voorgerechten
Salade op z’n Frans € 7,90
Brie, walnoten, gemengde salade, prei, honingdressing en croutons
Garnalencocktail € 6,90
Cocktail van Noorse garnalen met pikante cocktailsaus
Visserspalet € 9,80
Gerookte zalm, forel, heilbot en Noorse garnalen met cocktailsaus
Carpaccio € 9,80
Malse runderhaascarpaccio met gemengde salade, parmezaanse kaas, pijnboompitjes en pesto-dressing
Gerookte zalm € 9,60
Op een bedje van gemengde salade met dillemayonaise
Hoofdgerechten
Salade op z’n Frans € 7,90
Brie, walnoten, gemengde salade, prei, honingdressing en croutons
Garnalencocktail € 6,90
Cocktail van Noorse garnalen met pikante cocktailsaus
Visserspalet € 9,80
Gerookte zalm, forel, heilbot en Noorse garnalen met cocktailsaus
Carpaccio € 9,80
Malse runderhaascarpaccio met gemengde salade, parmezaanse kaas, pijnboompitjes en pesto-dressing
Gerookte zalm € 9,60
Op een bedje van gemengde salade met dillemayonaise